(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Káva s LIKÉROVOU ŠPIČKOU
Potřebné ingredience
Větší preso nebo překapávaná káva, likérová špička, šlehačka
Postup přípravy
Uděláme si větší preso nebo překapávanou kávu. Do vyšší sklenice(na latté) vložíme likérovou
špičku(bez piškotu), zalejeme horkou kávou a kdo má těch kalorií málo, ozdobí navrch šlehačkou.
Špička se pomalu topí, uvolňuje se aroma z likéru, krému a čokoládky. Mňam!!!!
Vyhrála jsem s touto kávou jednu velkou soutěž!
Tak na zdraví!!!!
špičku(bez piškotu), zalejeme horkou kávou a kdo má těch kalorií málo, ozdobí navrch šlehačkou.
Špička se pomalu topí, uvolňuje se aroma z likéru, krému a čokoládky. Mňam!!!!
Vyhrála jsem s touto kávou jednu velkou soutěž!
Tak na zdraví!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ivettka
(upraveno)
18. 6. 2008, 7:20
Ano máte pravdu, je to velká dobrota.